HET Team

John Snijder –  Oprichter Safe4Life! en instructeur Woman Power en Girl Power

John is allround specialist op het gebied van weerbaarheid. Hij helpt fulltime mensen fysiek en mentaal weerbaarder te worden. 
Dit doet hij als gediplomeerd coach op mentaal vlak, maar ook als instructeur zelfverdediging, Rots en Water trainer en docent t.b.v. Politie en BOA’s. 
John geeft zelfverdedigingscursussen voor meisjes en jongens (soms gemengd, soms specifiek voor meisjes) op scholen, verzorgt privétrainingen en workshops op het gebied van weerbaarheid en veiligheid. Hij heeft uitgebreide studie gedaan naar alles m.b.t. veiligheid, bescherming en weerbaarheid.

John is onder meer gediplomeerd Gedragscoach en Coach Persoonlijke Ontwikkeling & Effectiviteit, gediplomeerd Docent Geweldsbeheersing Politie en BOA’s, gecertificeerd trainer Rots & Water, inclusief specialisatie Autismespectrumstoornissen, en DISC Benelux gecertificeerd m.b.t. gedragstijlen- en drijfveren analyses. Verder gecertificeerd voor De-escalatie Technieken, Gespreksvoering huiselijk geweld, Signalering en voorkoming van seksuele uitbuiting en mensenhandel.  

Eddy Veenendaal – Instructeur Woman Power

Eddy heeft een brede achtergrond in en zo’n 50 jaar ervaring met zelfverdediging en vechtsporten.  In zijn repertoire onder meer: systema, krav maga, judo, jiu jitsu, karate, kickboksen, grappling en mma en nog meer!
|
Eddy brengt zijn brede kennis met enthousiasme in woord en gebaar over. Hij is kalm en rustig, maar met razendsnelle reflexen. Eddy houdt van een grapje en een praatje in combinatie met serieus trainen. 

Naast alle zelfverdediging en zijn werk haalt Eddy veel plezier uit het rijden op zijn motoren en brengt hij graag tijd door met zijn kinderen en kleinkinderen

Instructeurs team zelfverdedigingscursus voor vrouwen

EDDY VEENENDAAL & JOHN SNIJDER

INSTRUCTEURS SAFE4LIFE!